top of page

Ginestà SOM un grup de pop melós i lletres cursis en actiu des del 2018. Hem publicat tres discos i sOm coneguts gràcies a les cançons del Pau i la veu celestial de la Júlia.

El primer treball, “Neix”, és autoproduit i autoeditat. Quan els germans Serrasolsas l’escolteM avui en dia diem que desafinem i que en Pau canta amb un accent impostat que li fa gràcia. 

 

Amb el segon disc, vam publicar la cançó que ens va canviar la vida: “Estimar-te com la terra”. També hi havia “Kilòmetre 3” que ens va permetre estavellar un cotxe mentre fèieM el videoclip. Al llarg de la gira d’aquest segon disc, vaM incorporar el bateria i productor Cesc Valverde, també conegut com Xicu, i l'Andrea Puig com a guitarrista. Vam publicar un tercer disc carregat de cançons d’amor (com la majoria de les nostres cançons anteriors), però aquesta vegada vaM voler cridar-ho als quatre vents. Es titula “Suposo que l’amor és això” i conté un altre dels NOSTRES grans èxits, “L’Eva i la Jana”. Aquesta cançó va ser publicada amb un gran videoclip, una gran coreografia i també una gran rigidesa a l’hora de ballar-la. “L’Eva i la Jana” va arribar al cor de molta gent. Igual que “Ulls d’Avellana” o “Ara és estiu cada desembre”. Tot plegat eNs va permetre fer una gira increïble pels principals escenaris del país i comprar-NOS una moto.

 

AcabeM de publicar el NOSTRE últim treball, "VIDA MEVA".

bottom of page